PROFIL

Vagn O. Electric er en aut. El-installatør i Kolding. Virksomheden blev grundlagt i 1950 og har derfor stor erfaring i el-branchen både for private og erhverv.

Hos Vagn O. Electric er vi medlem af TEKNIQ, som er installatørernes brancheorganisation. Nu tænker du, hvad skal jeg bruge det til? og måske er du allerede zappet væk og ind på en anden side, fordi det jo ikke har noget at gøre med hvad du skal have lavet og det handler kun om vores interne forhold. Så de interne ting, dem lader vi ligge også vil vi fortælle dig lidt om, hvad det har af betydning for dig som vores kunde.

Vores medarbejdere er alle fagudlærte eller i gang med en faguddannelse. De har altid planlagte kurser frem i tiden. Vi sørger for at vedligeholde vores medarbejderes kompetencer, så de har viden om hvordan man opretholder de rette sikkerhedshensyn i arbejdet med el og kan yde en god service overfor vores kunder.

Vores montører er alle ansat under de rigtige vilkår, dvs. de har alle en kontrakt, som stemmer overens med Tekniqs overenskomst - Altså for dig betyder det at når du får besøg af én af vores montører er de sikret på den rigtige måde og de får alle en almindelig elektrikerløn, som passer til elfagets foreskrifter.

Vagn O. Electric er din lokale elektriker i Kolding og omegn. Læs mere her.